Linda Johansson

Vad ska jag säga? Kursen är en fullträff och jag är en periodare. Alltså jag går all in och sedan pausar jag en stund. 

 

Därför bra att jag kan gå tillbaka och titta på videos hur många gånger jag vill. Känns som att jag lär mig något nytt varje gång. 

Isabell Westman

Varmt tack för en grym kurs och sättet du förmedlar på. Jag har använt dig lite som mentor i hur du möter människor i gruppcoachningen.

 

Allt är digitalt, alla har olika behov och du klarar ändå att se alla utifrån behov och sprida värme.

 

Du betyder skillnad ❤️

 

Anita EngblomI den här modulen tar vi utgångspunkt i DIG. Här får du bl. a ställa dig frågan Hur vill jag ha det? Vad önskar jag mer av?och du får flera användbara verktyg för att kunna sätta igång DIN resa mot det du önskar.

 

Du får hjälp att sortera i vad och var du vill förändra. Du lär dig formulera mål, beteendeanalys, hur du blir bättre på att sätta gränser och gå på djupet i hur du kan jobba med inre/yttre uppmärksamhet och kontroll, som kan göra stor skillnad för självkänsla, stressnivåer mm. 

 

Bara här kan det hända massor i ditt självledarskap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I den här modulen ligger fokus på din "nya" medvetenhet och reflektioner. Vi tittar närmare på det du fått med dig i livet och hur det påverkar dig just nu och i dina tankar och viljan framåt.

 

Fokus ligger på dina önskade tillstånd, "valda sanningar" som endera hämmar dig eller tar dig framåt och hur du kan jobba med dem och byta ut dem mot de som tar dig framåt. Blicken ska vara framåt på det du önskar. 

 

Du lär dig hur du genom ankringar och triggers kan påverka dina tillstånd mer effektivt - generellt och i specifika situationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu tittar vi på vad din riktning är. Tydliggör och fortsätter titta på vad/vilka dina intentioner är och vad du vill de ska leda dig till.
 

Du lär dig hur du ska ta reda på vad för sammanhang och aktiviteter behöver du välja in och välja bort för att gå i rätt riktning. Du behåller grunden i vilka tillstånd du önskar mer utav. 

 

Du får fördjupa dig i ramar (sammanhang, aktiviteter). Vad de innebär, hur de ger dig möjligheter och begränsningar och hur du kan använda dem effektivt i kommunikation i olika relationer du har (privat, arbete, föreningsliv mm). 

 

Otydliga ramar kan lätt leda till oönskade tillstånd, konflikter, ouppnådda önskningar mm. 

 

Att ha koll på ramar är enligt mig en SUPERKRAFT!

 

I

 

 

I

              I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neuroledarskap - i den här modulen får du lära dig ännu mera om din hjärna och hur du kan leda dig själv utifrån mer kunskap och förståelse för den.

Vi styrs mer än vi tror och den  fungerar till stor del utifrån att vi fortfarande befinner oss på savannen för 40 000 år sedan.

 

Du får konkreta verktyg att träna på och använda dig av för att förstå din hjärna (och därmed också andras) bättre.  

 

Så med en ökad förståelse för din hjärna ger du dig själv fina möjligheter att påverka hur du ska reagera och agera i olika situationer och du får även djupdyka mer i samband mellan olika delar av hjärnan och hur de påverkar dig utifrån situationer och känslor du upplever.

 

Train your brain! 

 

 

 

Det här är extra material som också är en självklar del av den här kursen.

 

För att vi ens ska fungera som levande varelser så behöver vi vår bas. Våra fem pelare som jag kallar dem. Rörelse, sömn och återhämtning, andning och kost. Samt tankar som jag ser som en viktig del till hållbart välmående.

 

Du får utöver fördjupad kunskap om respektive del och hur de alla hänger ihop och påverkar varandra - flera konkreta verktyg till hur du kan jobba med och stärka upp din bas, utifrån där ditt behov är som störst. Allt för att du ska må och fungera bättre och orka göra det där som tar dig in i det du önskar mer av.

 

Till den här extra delen av kursen finns flera olika träningspass som afrodans, funktionell styrka, yin yoga, andningsövningar, meditation, recept mm. 

Jag upplever att jag med ganska små medel har gjort stora förändringar i hur jag förhåller mig till både mig själv och min omgivning. Det har gjort mig tryggare och tydligare – både mot mig själv och andra.

Mette Brolinson

 Det är så mycket som händer på insidan och jag lär mig saker om mig själv jag inte trodde fanns. Men nu vet jag att jag är värdefull.

 

Jag har gått från att vara en grå mus till att ha stjärnglans.

 

Har en liten Rebecca som sitter på min axel och peppar mig!

Camilla Bergman

Ett stort tack för ditt mod och din ärlighet, din kunskap och ditt goda sätt när du förmedlar. För mig har du betytt skillnad😍

Anita Davidsson