Boostande KOSTNADSFRITT webinar i
SJÄLVLEDARSKAP


JAG360 - Får jag lov att välja?

- En föreläsning om att designa och leva DITT liv som du önskar.

 

 

Webinaret är för dig som...
 

- Vill framåt men inte vet hur 

- Anpassar dig för mycket efter andra

- Vill minska stressen i ditt liv

- Har en stark inre kritiker

- Vill sätta tydligare gränser för dig själv och mot andra
- Vill stärka din självkänsla

- Vill stärka ditt självförtroende

- Vill bli bättre på att lyssna på dig själv

- Vill leva ut fler av dina drömmar

- Du som vill hänge dig mer i ditt liv

 

För dig som helt enkelt vill leva på DINA villkor!


Tack för en fantastisk föreläsning! En av de bästa jag har lyssnat på!

Rose-Marie

Stort tack för energiboost och bra tips!

Kim

Stort tack för all inspiration och kunskap du förmedlat idag! Toppen!

Anna

Du går allt annat än lottlös från webinaret :)

​Det här får du med dig kunskap om så att du kan leva ditt liv mer som DU själv önskar...
 

 • Hur vill du ha det? - Ta utgångspunkt i dina tillstånd och bli bättre på att välja in och välja bort. Vi tolkar världen utifrån våra tillstånd och våra erfarenheter (som vi skapar sanningar, värderingar, förutfattade meningar av etc), så med kunskap om de bitarna kan du bli bättre på att leda dig själv
   
 •  Inre/Yttre fokus - Hur vill jag ha det egentligen och vad ska jag göra för att komma dit?​
   
 • Kommunikation - Är ett grundfundament för att komma framåt och skapa god relation till dig själv och andra. Så vad kan du göra för att kommunicera bättre?
   
 •  Train my brain - Well, om du vill vara grym på att leda dig själv, då ska du också bli vass på att förstå din hjärna
   
 • Ja du, om jag känner mig själv rätt (och det gör jag) så kommer jag bjussa på en hel del mer än ovan punkter...så anmäl dig! 

 

Om du loggar på när webinaret sänds så betyder det att du är lika mycket live som jag kommer vara. Då kommer du ha alla chanser i världen att ställa frågor till mig. Så fråga på! ;)

Jag skulle vilja ha en egen Rebecca sittandes på min axel!

Camilla

Tack Rebecca för att du i din föreläsning delar med dig av verktyg så att jag blir medveten om hur jag tänker, har kraft att påverka hur jag vill må och framförallt lyckas med det.

 

Du inspirerar och sprider härlig energi. 

Gunnel 

Alltså, vilket webinar..tack fina du för så mycket glädje, allvar, energi och bra-att-ha tips att ta med mig. Jag har redan börjat funder på vilka tillstånd jag vill vara i oftare

Linda

Om du undrar vem du ska lyssna på..

Här har du mig, Rebecca Krantz, norrländskt fullblod som numera bor på västkusten.

 

När jag inte jobbar med att få fler människor att må och kommunicera bättre, ja då är jag också mamma och tillsammans med min vapendragare. Jag och vi älskar att dansa, mysa och jag skriver gärna.

 

Resan i livet  fram till den här bilden har innehållit tuffa utmaningar, sorger, massor av skratt, drömmar, motgångar och en enorm drivkraft och passion till livet. 

 

Varje steg har haft sin egen betydelse och mening eftersom det tagit mig dit jag vill, där jag är idag och dit jag är på väg.

 

Men du, jag försöker också få ihop mitt livspussel och det är med hela känsloregistret ska jag säga dig. Bara för att jag vet något om att leda mig själv betyder inte det att jag också behöver påminna mig och jobba för att komma ihåg mig själv, hur mina tankar går och vad jag kan påverka. 

 

Därför älskar jag ännu mer att i mitt yrke som coach och utbildare få möjligheten att hjälpa andra att sortera ut vad just de behöver för att må och fungera bättre. I sig själv och med sin omgivning. 

 

Med både självupplevd kunskap, utbildad till hälsopedagog, Kommunikolog, Systemisk Coach och projektledare, samt dansare och träningsinstruktör har jag hjälpt hundratals kvinnor (och ett gäng med män) att skapa sina individuellt designade självledarskap.

 

För mig är det både bevisat och självklart att ett vasst självledarskap leder till så mycket mer lustfyllt liv.

 

Jag jobbar med välbeprövade och forskningsbaserade framgångsnycklar. Paketerade med stor ödmjukhet och förståelse för att vi är människor som är systemiska, vi påverkas av det som händer i oss, runt omkring oss och i kombination med varandra. Vi är 360

 

Därför är min sanning att ju bättre vi blir på att förstå oss själva, både i delar och helhet och varför vi gör och tänker som vi gör, desto oftare kan vi leda oss själva framåt dit vi i hjärtat önskar.
D
är utgångspunkten för din resa är just DU.

 

ÄG DITT LIV <3 

 

©Copyright © 2021 Holistic future - Rebecca Krantz. All Rights Reserved.

www.holisticfuture.se

rebecca@holisticfuture.se

Integritetspolicy